Fred Fouarge
Best photos All photos
photos
on Google Maps
views
Sinds 1970 begonnen als Amateurfotograaf.,,houd voornamelijk van landschappen,,en allerhande interessante motieven,,,alles wat de meeste mensen niet opvalt ---------------------- Ik vindt het HEERLIJK,,,om fietstochten te maken-al fotograferende door de natuur,,,en deze dan INTENS te beleven,alles dubbel mee-maken! ---------------------------------------------------------------- Met het ouder worden heb ik een Magnifieke en Gezonde Hobby hiermee! Met iedere panoramio-user wil ik mijn foto's wereldwijd delen! ------------------------------------------------------------------------------- Met vriendelijke groeten-Fred Fouarge °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° AUB...Geen Nieuwe Aanmeldingen voor Groepen meer~~~Ik heb er MEER dan Genoeg!

Fred Fouarge's conversations

krásne

LIKE :)

S priateľským pozdravom zo Slovenska, Filip - panoramio | youtube | blog | google+

is dat weer zo een fopper-foto ??? of is dat echt een kruis ?? zo ja dan weet ik alvast dat ik ookweer die kant op moet komen maar danwel met een SNOEISCHAAR want als het een kruis is wil ik wel ook een kruis op de foto en liefst zonder groenzooi ervoor . . . . .

klein beetje geknotter .......NEVER say never .... die limburgse kruisen zijn al bijna klaar en dan heb ik niks meer te doen dus tochwel een risico ik ga die duitse na-lopen .....ENDANNOG ... ja ik weet er is er al ene die die zonder schaamte vier-voudig op panoramio zet maar dan vier keer DEZELFDE foto van vier keer DEZELFDE hoek ... maar bij mij is het toch iets MINDER .... soms ben ik vergeten dat ene er al stond maar meestal is er van-alles veranderd .... ( verplaatst ...opgeknapt of net vergammeld )

Vakre naturlige omgivelser. Vennlig hilser fra Norge, Liliana.

Sehr schönes und ,interessantes Foto-L+F Grüße Gregor

Piękna fotografia LIkE

Pozdrawiam Kicaj

Wonderful!. L + YS. Greetings from Toronto,

Emily

sehr schön!!!!!!!!!!!!! L viele Grüße aus Österreich, karl

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Fred Fouarge's groups