Fred Fouarge
Best photos All photos
photos
on Google Maps
views
Sinds 1970 begonnen als Amateurfotograaf.,,houd voornamelijk van landschappen,,en allerhande interessante motieven,,,alles wat de meeste mensen niet opvalt ---------------------- Ik vindt het HEERLIJK,,,om fietstochten te maken-al fotograferende door de natuur,,,en deze dan INTENS te beleven,alles dubbel mee-maken! ---------------------------------------------------------------- Met het ouder worden heb ik een Magnifieke en Gezonde Hobby hiermee! Met iedere panoramio-user wil ik mijn foto's wereldwijd delen! ------------------------------------------------------------------------------- Met vriendelijke groeten-Fred Fouarge °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° AUB...Geen Nieuwe Aanmeldingen voor Groepen meer~~~Ik heb er MEER dan Genoeg!

Fred Fouarge's conversations

Many thanks mrsko and welcome.

Best wishes, Andy

Good colour, L&F, greetings Reinhard

Very good vies, L&F, greetings Reinhard

Who's that ????? zet er ene als titel onder die foto en dan zo een 111 jaar later zet die er zelf .....WALTER KRUUTSER..... onder ...maar die is het zeker en vast NIET . . . . . .

via allerlei ge-surf bij dit kruis uitkomen en dan die opmerking vinden met die blauwe link erin verwerkt ....... zou die skiejer zo vaak gevallen zijn dat die bij gebrek aan wilgen om ze in te hangen er maar een kruis van gemaakt heeft ??? of hebben ze die skies gevonden met de skiejer er nog aan in de lente toen de sneeuw gesmolten was en hem dan maar daar begraven en toen geen zin gehad met een echt kruis die berg op te zeulen en dan maar een gemaakt hebben van zijn skiejen ??? .....

Thank you very much Christos. It was a purely "by chance" capture! Kind regards, Miguel.

Ďakujem moc za návštevu a čas venovaný mojej galérie,milé slová ktoré potešia a hodnotenie.

Alexander - YSL 31/37

s pozdravom,Jani

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Fred Fouarge's groups