Fred Fouarge
Best photos All photos
photos
on Google Maps
views
Sinds 1970 begonnen als Amateurfotograaf.,,houd voornamelijk van landschappen,,en allerhande interessante motieven,,,alles wat de meeste mensen niet opvalt ---------------------- Ik vindt het HEERLIJK,,,om fietstochten te maken-al fotograferende door de natuur,,,en deze dan INTENS te beleven,alles dubbel mee-maken! ---------------------------------------------------------------- Met het ouder worden heb ik een Magnifieke en Gezonde Hobby hiermee! Met iedere panoramio-user wil ik mijn foto's wereldwijd delen! ------------------------------------------------------------------------------- Met vriendelijke groeten-Fred Fouarge °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° AUB...Geen Nieuwe Aanmeldingen voor Groepen meer~~~Ik heb er MEER dan Genoeg!

Fred Fouarge's conversations

Dat is ook Heerlen,,,na winkelsluiting uitgestorven vooral in deze Tijd!

Bella fotografia ,colori e atmosfera speciali L+F .Saluti ,loris

Nettoen het Was Afgelopen...vielen er WEER dikkere druppels,,je ziet de Haast wat er in zit!

D'R MAATBUUL zoals hij in het Heerlens-dialect wordt genoemd--trekt zich van de regen niets aan!

Heel Byzonderen aparte expositie--In het Glaspaleis--De Twee figuren VOOR-Rechts,,,(die lijken naar dat kind te kijken) staan onder de Douche,,nadat ze van Ondergronds naar boven gekomen zijn--en daaraachter staat EEN Schachtwiel---(wat Nog draait ook) en daarnaast de Koeltorens!


De Bewegingen worden veroorzaakt door Beamers die beneden staan opgesteldt,,,terwijl de figuren zelf geprojekteerd worden door projektors die Bovenbevestigt zijn! T'is zeer Interssant!


Op de Opening bij de Schouwburg--stond een ZEER Groot Scherm--waarop De VAL van de Lange Lies En Lange Jan te zien was--Onophoudelijk achter elkaar! Bovendien liet men ,,,alle voormalige oude Limburgse Mijnen zien---waarvan EEN de Julia wel de opname leek die RS ooit heeft Gemaakt! Maar ja hij was er niet dus PECH!


Om met deze Kerstdagen eens een bezoek te brengen aan Heerlen is veelbelovend---de hele Stad staat in het teken van de Coalmijnen

Many thanks Bill and of course it goes without saying that I fully reciprocate your festive good wishes.

Best wishes, Andy

hübsches Foto like
Liebe ♥ Grüße sendet dir der bayernengel.

♥ Vielen herzlichen Dank fez56 für deine netten Worte und das like & FAVORIT-60, Liebe Grüße ♥ sendet dir der bayernengel. ♥

Zou op Kerstavond ook MOOI zijn,,,en dan tegelijk met Dwarrelende Sneeuwvlokken!

De Corishofdie vroeger geheel van de bebouwde kom af lag,,,vormt NU de grens van een mooi natuurgebied

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Fred Fouarge's groups