Fred Fouarge
Best photos All photos
photos
on Google Maps
views
Sinds 1970 begonnen als Amateurfotograaf.,,houd voornamelijk van landschappen,,en allerhande interessante motieven,,,alles wat de meeste mensen niet opvalt ---------------------- Ik vindt het HEERLIJK,,,om fietstochten te maken-al fotograferende door de natuur,,,en deze dan INTENS te beleven,alles dubbel mee-maken! ---------------------------------------------------------------- Met het ouder worden heb ik een Magnifieke en Gezonde Hobby hiermee! Met iedere panoramio-user wil ik mijn foto's wereldwijd delen! ------------------------------------------------------------------------------- Met vriendelijke groeten-Fred Fouarge °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° AUB...Geen Nieuwe Aanmeldingen voor Groepen meer~~~Ik heb er MEER dan Genoeg!

Fred Fouarge's conversations

Wonderful!. L + YS. Greetings from Toronto,

Emily

sehr schön!!!!!!!!!!!!! L viele Grüße aus Österreich, karl

Meu L+F para este primeiro plano fantástico Ana Maria a voçê, um forte abraço de Bal. Piçarras, Brasil. A.Muller

Prachtige Hoeve en Schitterend kruis of dit nog Ooit door Waltergeschoten wordt betwijfel ik -omdat Hij de duitse Kruutsen op Nummer Zwei heeft gezet------Hij doet EERST de Zuid-Limburgse kruizen OVER NIEUW maken --komen dus allemaal Dubbel op pano.....

IK HAD OOK GEEN VUVUZELA'S BIJ ME zoals WALTER,,,,maar het was NU ook geen *Weltmeisterschaft * meer

Dit Kruis viel me nooit Eerder op,,,,je ziet het EERST als je over de schapen-Paadjes tot aan het Kleine vijvertje afgedaald bent...!

Beautiful place, very nice composition!

LIKE

Regards. Claudio

L+F PRachtige plaat!

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Fred Fouarge's groups