Fred Fouarge
Best photos All photos
photos
on Google Maps
views
Sinds 1970 begonnen als Amateurfotograaf.,,houd voornamelijk van landschappen,,en allerhande interessante motieven,,,alles wat de meeste mensen niet opvalt ---------------------- Ik vindt het HEERLIJK,,,om fietstochten te maken-al fotograferende door de natuur,,,en deze dan INTENS te beleven,alles dubbel mee-maken! ---------------------------------------------------------------- Met het ouder worden heb ik een Magnifieke en Gezonde Hobby hiermee! Met iedere panoramio-user wil ik mijn foto's wereldwijd delen! ------------------------------------------------------------------------------- Met vriendelijke groeten-Fred Fouarge °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° AUB...Geen Nieuwe Aanmeldingen voor Groepen meer~~~Ik heb er MEER dan Genoeg!
« Previous12345678...203204Next »

Fred Fouarge's conversations

M-pictures, thanks!!!!! gr. roeli :)

Dit Gehucht * is schijnbaar *Gemeente Linnich maar het heeft de naam Kofferen

IK DACHT GISTEREN AL wat hangt er een Rare wolk boven Landgraaf

+++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!F+ liKe it !
Amitié

Dit tegenover het Kruutz wat ene walter ook reeds fietsografeerde lijkt me een Super gezellig Hoekje=====Er klonk bijna continue gelach en muziek vandaan.....


Het Heet Daar Puutz dus EEN Kruutz in Puutz

Voor de Bovenste Regel moeten Jullie--Walter raadplegen--die Spreekt Vloeiend Negen Talen...........

Mirjana--Janamare26 thank -THANK--YOU!!

De Korrels * zij al binnen---het hooi volgt---Erg Vroeg dit Jaar*!

De Rand van de TOMBE die hier vlakbij ligt(begrpl van Kasteel Rimburg Vroegere Tijden)!

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Fred Fouarge's groups