Fred Fouarge
Best photos All photos
photos
on Google Maps
views
Sinds 1970 begonnen als Amateurfotograaf.,,houd voornamelijk van landschappen,,en allerhande interessante motieven,,,alles wat de meeste mensen niet opvalt ---------------------- Ik vindt het HEERLIJK,,,om fietstochten te maken-al fotograferende door de natuur,,,en deze dan INTENS te beleven,alles dubbel mee-maken! ---------------------------------------------------------------- Met het ouder worden heb ik een Magnifieke en Gezonde Hobby hiermee! Met iedere panoramio-user wil ik mijn foto's wereldwijd delen! ------------------------------------------------------------------------------- Met vriendelijke groeten-Fred Fouarge °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° AUB...Geen Nieuwe Aanmeldingen voor Groepen meer~~~Ik heb er MEER dan Genoeg!
« Previous12345678...203204Next »

Fred Fouarge's conversations

Excellent extraction from nature!

Regards, ssSUH

die was dan ook van puur goud ... iemand had zeker zijn geld niet optijd op de rekening gekregen en heeft die maria om-gesmolten ... vreemd is ook dat ook die vuvuzela er niet meer is . . . .

JA HOOR .... het was van dat pokke-weer ..zonder jasje NET te koud en met jasje NET te warm ... en dus na het op-fietsen van die lange helling nat aan het worden zonder regen .. moest toch daar wat trampelen dus gelijk maar effe de jas laten uit-dampen . . . . . .

So beautiful flowers! Like. Greetings :)

Hello,... C.gpeña ☂NO VIEWS☂ ....many thanks for your kind words with Like + Favorite..14/3....Saludos,... Johnnie

Nou Nog even wachten totdat de ALTWEIBER SOMMER voorbij is WALTER

Op dit Moment maakt het me Niks uit Marco--maar toen ik jonger was waarschijnlijk liever in germany daar Daar de mogelijkheden wat veelvuldiger waren--Zijn!

Leif from Sweden, thanks my friend for your interest in my gallery and your kind review, L2, friendship and warm regards from California, Richard.

Of oet ein BALLOON??

Juist Ja-HahAhAhAhAhAhAhAhA

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Fred Fouarge's groups