Fred Fouarge
photos
on Google Maps
views
Sinds 1970 begonnen als Amateurfotograaf.,,houd voornamelijk van landschappen,,en allerhande interessante motieven,,,alles wat de meeste mensen niet opvalt ---------------------- Ik vindt het HEERLIJK,,,om fietstochten te maken-al fotograferende door de natuur,,,en deze dan INTENS te beleven,alles dubbel mee-maken! ---------------------------------------------------------------- Met het ouder worden heb ik een Magnifieke en Gezonde Hobby hiermee! Met iedere panoramio-user wil ik mijn foto's wereldwijd delen! ------------------------------------------------------------------------------- Met vriendelijke groeten-Fred Fouarge °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° AUB...Geen Nieuwe Aanmeldingen voor Groepen meer~~~Ik heb er MEER dan Genoeg!

Fred Fouarge's conversations

Leif from Sweden >>> Good guess + traveling friends >>> Thanks my dear friend, for your kind review, Like 13, seasons greetings and warm regards from California, Richard

Magical crystals !

Greetings , Suzen

Look like a labradorite, I also like very much special beauty of stones !

Greetings , Suzen

K@rin , :) ja ze waren echt aan het genieten van de zon, zo leek het, ze zaten er minstens 5 minuten.....ja ik heb die docu ook gezien, erg mooi en te weten gekomen dat de vrouwtjes oranje zijn onder de snavel, ik heb dus heren op de foto staan :) ja deze zijn in belgie, maar de grens is niet ver weg, dus ze vliegen misschien ook naar maastricht :) gr. roeli, bedankt!

Beautiful structures - art in agriculture! !!L&F!! Best regards, Hans

Muy interesante momento, maravillosa composición B y N! LIKE & FAV! Ciao, Gerry

Estos siempre se lo montan bien!!! Vaya cueva más chula!!! YLS

Saludos cordiales, Begoña

Très belle composition et prise. J’aime ! Mes amitiés, Christos.

Нека да имаме повече такива преживявания в живота си !

Поздрави от България, Сюзен

Very beautiful picture !

YSL

Best wishes , Imre

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Fred Fouarge's groups