Fred Fouarge
photos
on Google Maps
views
Sinds 1970 begonnen als Amateurfotograaf.,,houd voornamelijk van landschappen,,en allerhande interessante motieven,,,alles wat de meeste mensen niet opvalt ---------------------- Ik vindt het HEERLIJK,,,om fietstochten te maken-al fotograferende door de natuur,,,en deze dan INTENS te beleven,alles dubbel mee-maken! ---------------------------------------------------------------- Met het ouder worden heb ik een Magnifieke en Gezonde Hobby hiermee! Met iedere panoramio-user wil ik mijn foto's wereldwijd delen! ------------------------------------------------------------------------------- Met vriendelijke groeten-Fred Fouarge °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° AUB...Geen Nieuwe Aanmeldingen voor Groepen meer~~~Ik heb er MEER dan Genoeg!

Fred Fouarge's conversations

that is a very nice view!!!! like. gr. roeli happy new year!!

Splendid details in foreground and a great perspective, like !!
Happy New Year !
fabio

"L&f" Phil, pour votre prise de vue sur ce très bel espace naturel.

"L&f" Phil, pour cette excellente image fractale sur cet autre très beau site naturel.

Danke schön Andrjuschenka für deinen netten Kommentar und like. Liebe ♥ Grüße und ein glückliches Neues Jahr 2015✰ ** ✰ wünscht der bayernengel.

Excellent photo!!! Greetings from Athens.

Dit was in de belangrijke agglomoratie Parkstad in de wijk Heerlen maar U kunt het nog steeds even bewonderen met of zonder meter sneeuw die voor onze uithoek voorspeld was

Sympatic Greetings Ronaldiusz

Marvelous scene and a beautiful capture. Hello from Athens.

Спасибо stanito за визит L и комментарий. Удачи Вам. С уважением. Константин.

Интересная конструкция моста.

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Fred Fouarge's groups