Fred Fouarge
photos
on Google Maps
views
Sinds 1970 begonnen als Amateurfotograaf.,,houd voornamelijk van landschappen,,en allerhande interessante motieven,,,alles wat de meeste mensen niet opvalt ---------------------- Ik vindt het HEERLIJK,,,om fietstochten te maken-al fotograferende door de natuur,,,en deze dan INTENS te beleven,alles dubbel mee-maken! ---------------------------------------------------------------- Met het ouder worden heb ik een Magnifieke en Gezonde Hobby hiermee! Met iedere panoramio-user wil ik mijn foto's wereldwijd delen! ------------------------------------------------------------------------------- Met vriendelijke groeten-Fred Fouarge °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° AUB...Geen Nieuwe Aanmeldingen voor Groepen meer~~~Ik heb er MEER dan Genoeg!

Fred Fouarge's conversations

Schöne Fotos. Liebe es! L+F

Alles Gute, Sergej

Greetings, Mark!
Wonderful view!
Best wishes from Chernivtsi in Ukraine, Edward

Tiffany Liem! Thank you very much!

Greetings, Boris

Haha, ik wilde gewoon eens kijken of ze door de commissie heen kwamen... Sommige wel en andere weer niet!??? Grote kans dat ze bij een tweede review allemaal worden afgekeurd.

Thank you Hans. I have walked up, down and along here more times than I can remember. It is fantastic walking country. it is also great for scrambling among the rocks (granite has great friction) and for rock climbing.

Best wishes, Andy

op zo'n plek kan ik wel uren zitten genieten..

Hi Fred, ik hoor inderdaad nare verhalen over dat virus en zijn varianten.. We zaten in Frankrijk, deze zomer en ik geloof dat het daar nogal meevalt. Dat keelpijntje is al weer weg, dat kwam gewoon door de natte zomer van 2014. Anyway, bovenstaande foto is weer eens een juweeltje! ..en dat met zo'n lange sluitertijd!!! fav. en like.

Prachtig en heel sfeervol ook! LIKE&FAV.

...Ik blijf toch liever van de paddo's af...

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Fred Fouarge's groups