Fred Fouarge
photos
on Google Maps
views
Sinds 1970 begonnen als Amateurfotograaf.,,houd voornamelijk van landschappen,,en allerhande interessante motieven,,,alles wat de meeste mensen niet opvalt ---------------------- Ik vindt het HEERLIJK,,,om fietstochten te maken-al fotograferende door de natuur,,,en deze dan INTENS te beleven,alles dubbel mee-maken! ---------------------------------------------------------------- Met het ouder worden heb ik een Magnifieke en Gezonde Hobby hiermee! Met iedere panoramio-user wil ik mijn foto's wereldwijd delen! ------------------------------------------------------------------------------- Met vriendelijke groeten-Fred Fouarge °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° AUB...Geen Nieuwe Aanmeldingen voor Groepen meer~~~Ik heb er MEER dan Genoeg!

Fred Fouarge's conversations

LIKE UND FAVORITE ZEER MOOI

Dit zijn nu van die opnamen,,,wat ook ik niet wist,,,dat dat zo interessant was--juist daarom is het zo belangrijk om elk Historisch dorp of stadNader te bezoeken!

De Skyline van roermond met de belangrijke kathedraal van Bischop wiertz erop!

Dit was de Eerste echt warmedag dit jaar,,,en niet alleen deze Paarden maar ook ik hadden last van de 26 graden!

Very interesting view. L166!

Ben je wijs gekomen uit die Afstandstabel (heerlen-Ninglinspoo)?? Hoeveel km???


Wist je dat ze in Steyl vele Vlinders en Andere dieren opgezet hebben! Vlakbij die Magische kerk en de Maas!


Dan nog...Drie jaar Fiets je al zonder een lekke band--(zei je) reactie-logisch --van Heerlen-tot Brunssum en terug!


Op tochten die ik maak vrijdag voor de pinksteren 82 en op pinkster zondag 88 kilometers dit drie jaar over veldwegen etc is niet te rijden zonder lekke!

Grazie mille Nello! Un caro saluto, Marina

Ik Ben Hier net achter de Spoorbrug Richting Baalen de rivier wordt zo kalm en reflex-vol---bovendien is het er Heerlijktustig-zou ook geweldig Zwemater kunnen zijn,,,maar de Diepte van ca 1mtr geeft daarvoor te weinig bewegings vrijheid!


Maar Ja er door lopen zou in grote Hitte ook al knap verkoelend werken--daar de zichtbarebodem niet Erg Grof is!

mm...dat weet ik zo net nog niet Fred .. want als ik jouw suggestie moet geloven want daarmee verdwijnt het stukje voorgrond met vegetatie , wat nu net zo nodig is om de echte diepte van het hele beeld te verkrijgen.. dus geen Dieptewerking zonder voorgrond

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Fred Fouarge's groups