Fred Fouarge
photos
on Google Maps
views
Sinds 1970 begonnen als Amateurfotograaf.,,houd voornamelijk van landschappen,,en allerhande interessante motieven,,,alles wat de meeste mensen niet opvalt ---------------------- Ik vindt het HEERLIJK,,,om fietstochten te maken-al fotograferende door de natuur,,,en deze dan INTENS te beleven,alles dubbel mee-maken! ---------------------------------------------------------------- Met het ouder worden heb ik een Magnifieke en Gezonde Hobby hiermee! Met iedere panoramio-user wil ik mijn foto's wereldwijd delen! ------------------------------------------------------------------------------- Met vriendelijke groeten-Fred Fouarge °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° AUB...Geen Nieuwe Aanmeldingen voor Groepen meer~~~Ik heb er MEER dan Genoeg!

Fred Fouarge's conversations

Thank you very much my Panoramio Friend

pivapao

Always glad to your visits and your kind comments.

Friendly greetings from Vladivostok.

Dit spreekt me wel aan, prachtig vind ik het. Ik heb het dan ook aan mijn favorieten toegevoegd.

Groeten, Paul

Prachtig kleuren en loepscherp.

like

Hartelijk dank voor jullie aardige complimenten Ko, Fred, Kees, Matim en AD! Ben heel blij met jullie complimentjes.

Groet, Christien.

Prachtig FD!! YSL! Groeten ! Tjeert

kenfowkes , :) thanks !!

Beautiful,Excellent Shot,
FAVORITE+LIKE,
Greetings from India,Kamalakar.

Tres interesant chemin.

J'aime beaucoup cette image.

Silvestras

Muchas gracias a todos, por vuestros amables comentarios y YSL

Saludos cordiales

Carmen

Ik liep hier in een stukje niemandsland, althans voor mijn gevoel. Een onverzorgd stukje land achter de kerk waar ik zo in kon lopen. Word ik me daar toch onaangenaam aangesproken door een zgn. beheerder. Hij stuurt zijn grote Chiwawa hondje op me af en of ik me wel bewust was op wiens grondgebied ik stond.

Natuurlijk, als daar iedere dag 98 Japanners en 43 duitsers staan te fotograferen kan ik me er 'iets' bij voorstellen. Maar erg sympathiek was het niet daar ik mij van geen kwaad bewust was. Ja, ja, wat je met je onschuldige hobby nog een overlast kunt veroorzaken. En ik altijd maar zeggen dat ik die Belgen zo'n leuk volkje vind...... En wel, dat doet ik nog steeds hè !

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Fred Fouarge's groups