Fred Fouarge
photos
on Google Maps
views
Sinds 1970 begonnen als Amateurfotograaf.,,houd voornamelijk van landschappen,,en allerhande interessante motieven,,,alles wat de meeste mensen niet opvalt ---------------------- Ik vindt het HEERLIJK,,,om fietstochten te maken-al fotograferende door de natuur,,,en deze dan INTENS te beleven,alles dubbel mee-maken! ---------------------------------------------------------------- Met het ouder worden heb ik een Magnifieke en Gezonde Hobby hiermee! Met iedere panoramio-user wil ik mijn foto's wereldwijd delen! ------------------------------------------------------------------------------- Met vriendelijke groeten-Fred Fouarge °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° AUB...Geen Nieuwe Aanmeldingen voor Groepen meer~~~Ik heb er MEER dan Genoeg!

Fred Fouarge's conversations

Dan nog op EEN van de Foto's onder het Satelietkrt je staat warempel GV(from gulpen) boven naast dat kanon---er staat overal STRENG VERBODEN in drie talen---dan moet je mij eens vertellen hoe die daarboven op gekomen is///!

zalwelweer aan die discriminatie-lust van panoramio liggen ... die zullen er vast wel zijn maar worden ( zoals meestal met mijn fotos ook gebeurt ) gewoon hard-nekkig NIET onder het kaartje gezet . . . .

Waar Zou De Keuken ergens Zijn???

Ik weet het nog mei 2011---s'Hertogenbosch de dagtocht van GMS

Very nicely captured, great shot.
Like + Fav
Greetings, Marc

Zo Zit DAT KO

Wij danken U voor het Bezoek!

Gr Fred

Fantastic shot. Greetings from Brazil.

Fantastic shot. Greetings from Brazil.

Tussen de Gekleurde Lente-Bomen door is er nog EEN toren van Kasteelboederij Fronrath te zien!

Drie Bodybuilders en een Dame in een Beekje Pootje Baden---is Altijd spannend!

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Fred Fouarge's groups