Fred Fouarge
photos
on Google Maps
views
Sinds 1970 begonnen als Amateurfotograaf.,,houd voornamelijk van landschappen,,en allerhande interessante motieven,,,alles wat de meeste mensen niet opvalt ---------------------- Ik vindt het HEERLIJK,,,om fietstochten te maken-al fotograferende door de natuur,,,en deze dan INTENS te beleven,alles dubbel mee-maken! ---------------------------------------------------------------- Met het ouder worden heb ik een Magnifieke en Gezonde Hobby hiermee! Met iedere panoramio-user wil ik mijn foto's wereldwijd delen! ------------------------------------------------------------------------------- Met vriendelijke groeten-Fred Fouarge °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° AUB...Geen Nieuwe Aanmeldingen voor Groepen meer~~~Ik heb er MEER dan Genoeg!

Fred Fouarge's conversations

Like 1. Dramatische foto die, doordat 'ie iets is bewogen, het gevoel geeft dat de kijker er echt bij is en er deel van uit maakt.

YSL! ...Altijd weer betoverend, zo'n groot vuurwerk! Maar meer nog om de perfecte beheersing waarmee je dit schitterende moment hebt gepakt! Mooie compositie en super scherp, gezien de sluitertijd!

Sehr schöner Blick der Straße entlang L
Grüße, Heinrich

Geweldig en spookachtig tegelijk...YSL.

...Magische plaat met al die rennende mensen! YSL. Die blauwe vlekjes geven het beeld een mooie levendigheid, bijna als in een aquarel...

Beautiful job, elegant night frame from Rome, great views and charming beauty with beautiful colors! Friendly greetings from Greece, Christos !!!

Eine wunderschöne Aufnahme mit wunderschönen Einführung. Klasse! F35/L72
Schöne Grüße, Heinrich

Beautiful view !!!!!!!!!! LIKE

Like! Very good photo! Greetings!

Awesome nocturn view.

Very ellegant capture. *Lk *

Merry Christmas. Filipe

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Fred Fouarge's groups