Fred Fouarge
photos
on Google Maps
views
Sinds 1970 begonnen als Amateurfotograaf.,,houd voornamelijk van landschappen,,en allerhande interessante motieven,,,alles wat de meeste mensen niet opvalt ---------------------- Ik vindt het HEERLIJK,,,om fietstochten te maken-al fotograferende door de natuur,,,en deze dan INTENS te beleven,alles dubbel mee-maken! ---------------------------------------------------------------- Met het ouder worden heb ik een Magnifieke en Gezonde Hobby hiermee! Met iedere panoramio-user wil ik mijn foto's wereldwijd delen! ------------------------------------------------------------------------------- Met vriendelijke groeten-Fred Fouarge °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° AUB...Geen Nieuwe Aanmeldingen voor Groepen meer~~~Ik heb er MEER dan Genoeg!

Fred Fouarge's conversations

Hele prachtige foto Fred; LIKE!

groetjes, David

Dankjezeer Fred; doe jij ook mee om de 5000 te halen om Panoramio opnieuw in het leven te roepen?

groetjes, David

Dankjezeer Tjeert (en Onno);

het gaat enorm te ronde hierrond en het schok-effect onder de Panoramio gebruikers verspreidt zich als een lopend vuurtje...

Panoramio was in 2005 door een paar Spanjaarden in het leven geroepen, en in 2007 werd het al opgekocht door Google. Sinds 2010 kreeg de website de ene facelift na de andere en nu dreigt het in stukken en brokken op te gaan in "Google Views",..... waardoor er niks meer van overblijft van wat het vroeger was!

De oorspronkelijke oprichters zijn al gecontacteerd heb ik gelezen, en ze overwegen een nieuwe "Panoramio" te creëren. Hopelijk lukt de redding!

groetjes van David

Sehr Sehrvielen dank Kurt

Gruss Fred

Interesting perspective ;-) L-268

Greetings from Poland, Marek

my best photos

LIKE. Très belle photo. Merci de votre like très sympathique. Mayaamon.

Thanks Nick - and of course for ysl. Say hello to Sennen for me. Hope the weather holds up. Best wishes, Andy

GOOGLE KILLS PANORAMIO

Bellissima immagine! L+F. Saluti dall'Italia.

Prachtige omgeving daar Fred mooi vastgelegd!LIKE! Groeten! Tjeert

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Fred Fouarge's groups