Fred Fouarge
photos
on Google Maps
views
Sinds 1970 begonnen als Amateurfotograaf.,,houd voornamelijk van landschappen,,en allerhande interessante motieven,,,alles wat de meeste mensen niet opvalt ---------------------- Ik vindt het HEERLIJK,,,om fietstochten te maken-al fotograferende door de natuur,,,en deze dan INTENS te beleven,alles dubbel mee-maken! ---------------------------------------------------------------- Met het ouder worden heb ik een Magnifieke en Gezonde Hobby hiermee! Met iedere panoramio-user wil ik mijn foto's wereldwijd delen! ------------------------------------------------------------------------------- Met vriendelijke groeten-Fred Fouarge °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° AUB...Geen Nieuwe Aanmeldingen voor Groepen meer~~~Ik heb er MEER dan Genoeg!

Fred Fouarge's conversations

Met haar ben ik nog wat blijven hangen--Na de optocht in een Feest tent op het Pancratiusplein---waar Een Pils 2 euro koste,,,heb er 5 gedronken Meer is ook niet te verdragen op mijn leeftijd----bovendien smaakt pils niet zo goed in Plastic bekersmaar als je bezopen bent MERK je dat niet meer.....Gelukkig liep ik om 21uur naar huis om de alcohol eruit te krijgen....HAD ME UITSTEKEND GEAMUSEERD

ALLAAFF

JA ABER ..... die bussen varen wel gewoon rechts hoor dus deze halte is gewoon die naar klimmen want anders zou die bus steeds die drukke weg moeten oversteken om aan te meren . . . . en de mensen moeten dan hun leven op het spel zetten omdat dan de deuren plots aan de weg-kant zouden zijn omdat de bus verkeerd-om aanmeert . . ..

Nice to meet and See you Giorgos Dimitriadis Are You,,,L+F

Ja,ja,,,,Die Staan Er Super op ---BIG LIKE and Small Fav

Wat sjteet doa vur ee klee schiemke tussje die beum?? Like

fantastic photo! very nice flowers! wonderful colors....Α + Α....Greetings pappous

Sjiek mit die schwatse Sheame L+F

Zint se doa nog ummer die Vlooinbalen und trainen???

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Fred Fouarge's groups