Fred Fouarge
photos
on Google Maps
views
Sinds 1970 begonnen als Amateurfotograaf.,,houd voornamelijk van landschappen,,en allerhande interessante motieven,,,alles wat de meeste mensen niet opvalt ---------------------- Ik vindt het HEERLIJK,,,om fietstochten te maken-al fotograferende door de natuur,,,en deze dan INTENS te beleven,alles dubbel mee-maken! ---------------------------------------------------------------- Met het ouder worden heb ik een Magnifieke en Gezonde Hobby hiermee! Met iedere panoramio-user wil ik mijn foto's wereldwijd delen! ------------------------------------------------------------------------------- Met vriendelijke groeten-Fred Fouarge °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° AUB...Geen Nieuwe Aanmeldingen voor Groepen meer~~~Ik heb er MEER dan Genoeg!

Fred Fouarge's conversations

  • Hallo Andy
  • super
  • LIKE & FAV
  • viele Grüße, karl

hello Bill,Thanks for the L/F Best wishes Frans.

Good capture, L&F, best wishes, Reinhard

oleg peronkov

*

GerdaM.

*

Alex Kov

*


Dear friends, thank you for visit, nice comments and (Like and L+F and YSL)

Friendly greetings,İSMAİL

Pekne zachytené!!!

YSL - 35/49

s pozdravom,Jani - Slovakia

Beautiful photo, L+F

Greetings!

veeeeels te ver van de heerlerbaan of .. zo ver komt die toch nooit ....

Đoka Ćutak

*

maiscargadadebombo

*

Gerda Biegl

*

Anna “Anka54” Zduńcz…

*

Lucien Kivit

*


Dear friends, thank you for visit, nice comments and (Like and L+F and YSL)

Freindly greetings,İSMAİL

tjonge zeg .... dan is dat wel een super-piloot als die zogaar met parkeren op een grote parkeerplaats er nog in slaagt een boete op te lopen ... en jij durft daar gewoon in te stappen . . . . .dan had die zeker de zend-vergunning niet aanwezig maar wel het bakje aanstaan dan of zo ( en was met zijn dikke brenner het ijs in de ijskast daar aan het ont-dooien.... ). . . . .

endannog ... jij bent GEEN wielrenner want je hebt niet eens een ren-fiets ... jij bent een gewone toeristen-fietser die door gebrek aan auto op de fiets zit en niet om zinloos zo hard mogelijk van a-naar-b te ranselen . . . .

It looks like the castle of the Snow Queen. Enchantingly!!!

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Fred Fouarge's groups