Fred Fouarge
photos
on Google Maps
views
Sinds 1970 begonnen als Amateurfotograaf.,,houd voornamelijk van landschappen,,en allerhande interessante motieven,,,alles wat de meeste mensen niet opvalt ---------------------- Ik vindt het HEERLIJK,,,om fietstochten te maken-al fotograferende door de natuur,,,en deze dan INTENS te beleven,alles dubbel mee-maken! ---------------------------------------------------------------- Met het ouder worden heb ik een Magnifieke en Gezonde Hobby hiermee! Met iedere panoramio-user wil ik mijn foto's wereldwijd delen! ------------------------------------------------------------------------------- Met vriendelijke groeten-Fred Fouarge °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° AUB...Geen Nieuwe Aanmeldingen voor Groepen meer~~~Ik heb er MEER dan Genoeg!

Fred Fouarge's conversations

Omdat er dit jaar 2015 zo weinig Klaprozen zijn is het steeds fijn dat ik er wat meer van voorgaande jaren opgeslagen heb!

Sjtumt Roeli allenuij die durper doa---ee paar zint appart en sjun---dat is ee gedeelte ronk de kirk in heinsberg zelluf en Aphoven mos se ins hingoa mit dienge bodygard---aphoven is graad een sjprookje jieker hoees is angesj! En sjieke kling tuintjes----is ongeveer 15 km hinge Geilenkirchen weet aaggeve

Groet fred

Bin noch benuit wat se huusj van ut forum.....?

Thank you Jose Ma! Pleased you like it.

Have a good weekend.

Best wishes,

Andy

Beleza de imagem, parabéns. Saudação de Natal RN

Beleza de imagem com reflexo, parabéns. Saudação de Natal RN

Patrick Barreaux , trés originale....:) merci et bon weekend!!!!

Another fascinating picture ,well done!!!!

LIKE+FAV.

Greetings ,Nikos1954 from Greece-Piraeus.

Davvero bellissima.LIKE F. Saluti da Torino.Emilia

WOW! Amazing photo about our Parliament!

L&F

Friendly greetings,

Krisztina

Красивое фото! F+L C наилучшими пожеланиями из Карелии, Fen

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Fred Fouarge's groups