Panoramio is closing. Learn how to back up your data.
Benny Hansen - Haslev
photos
on Google Maps
views
None

Benny Hansen - Hasle…'s conversations

Lillebæltsbroen - også kaldet Den gamle Lillebæltsbro - var den første faste forbindelse mellem Jylland og Fyn. Broen blev indviet den 14. maj 1935. Broen er 1.178 meter lang og 20.5 meter bred.

Den Sorte Diamant er den nyeste tilbygning til Det Kongelige Bibliotek på Slotsholmen. Bygningen er tegnet af arkitektfirmaet Schmidt Hammer Lassen. Facaden består af 2.500 kvadratmeter sort granit.

Søborgmagle Kirke ligger i Gladsaxe kommunes midste sogn med ca. 4000 indbyggere. Efter et forbud mod at anvende arbejdskraft til kirkebygger, besluttede kirkerådet at opføre kirken som selvbyggeri. Den grund der blev stillet til rådighed på Magle Torv, gjorde det nødvendigt at lægge kirken ind i rækken af et boligbyggeri. Dette medførte også forbud mod udvendig kirkeklokke. Kirken blev indviet i 1968.

Haraldskirken er bygget i årene 1966-67, samtidig med resten af Høje Gladsaxe. Kirken er opkaldt efter Harald Blåtand - den første danske konge der blev kristen. Men der gik altså 1000 år før en kirke blev opkaldt efter Harald.

Mørkhøj Kirke er opført i 1960, udvidet i 1971, og i 1999 med en større udvidelse med bl.a. sognegårdsfaciliteter.

Søborg Kirke ligger cirka midt på Søborg Hovedgade i Gladsaxe, klods op ad Søborg Kommuneskole. Kirken er hvidkalket med en base af kampesten, den er opført i 1914. Kirken bliver, på grund af dens høje, røde tag på tårnet, kaldt "Nissehuen" i lokalsamfundet.

Gladsaxe Kirke har eksisteret siden slutningen af 1100-tallet. Den oprindelige kirke har set meget anderledes ud end den kirke vi kender i dag. I slutningen af middelalderen er kirken blevet forlænget med 2 fag mod øst, og omtrent samtidig er tårnet bygget. Man mener med sikkerhed at kunne fastslå, at den form kirken har i dag er fra 1737.

Buddinge Kirke er en forholdsvis ny kirke med et enkelt, harmonisk og tidløst interiør, og er en integreret del af et smukt grønt område i forbindelse med Gladsaxe rådhus. Første del af kirken er indviet den 24. november 1968.

Stengård Kirke og sogn har sit navn efter den nærliggende ejendom "Stengården", der tidligere var grevinde Danners jagtgård. Den 30. september 1962 blev kirken indviet. Kirken er tegnet af arkitekterne Rolf Graae og Wilhelm Wohlert.

Gracias por los comentarios.

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Benny Hansen - Hasle…'s groups