Benny Hansen - Haslev
photos
on Google Maps
views
None

Benny Hansen - Hasle…'s conversations

So idyllic architectural style!Prettiest church with loveliest ,green trees near it!

Hej Kristen Kousgaard Tak for din orientering om Lind Sognehus og sognene. Ja jeg mangler stadig en del kirker i Jylland, men jeg arbejder videre for at få dem alle. Venlig hilsen Benny Hansen Haslev

Hej Benny

Jeg kunne godt tænke med en snak med dig om muligheden for at bruge dette billede til en bog. Kan du kontakte mig på hknl@live.dk

Hilsen

Henning N. Larsen Forfatter

Altertavlen i Margrethekirken er tegnet af Pierre Auzias

Margrethekirken blev indviet 4. november 2001. Men allerede i 1975 blev den første danske gudstjeneste holdt i Turistkirken i Fuengirola. 12 år i egne lokaler har styrket kirke og kulturliv for mange danskere, der siden 1960'erne begyndte at bosætte sig på Costa del Sol. Kirken er tegnet af Alberto Lerner og rejst på en grund stillet til rådighed af Mijas kommune. Kirken har i dag ugentlige gudstjeneste, koncerter, kor, højskoledage, familie arrangementer m.m.

Flot og farverigt efterårsbillede

Venlig hilsen, Finn

Sankt Matthæus Kirke er en anselig kirke, der er bygget 1879-80. Kirken, der med L. Fenger som arkitekt, er opført af røde mursten over en granitsokkel, og er et godt eksempel på den yndest, den norditalienske-romanske teglstensarkitektur nød her i landet i 1800 - tallets sidste årtier. Taget på den ottesidede overbygning på tårnet blev i 1967 ændret fra skifer til kobberklædt.

Sankt Andreas Kirke - der ligger på det trafikerede hjørne af Nørre-Farimagsgade og Gothersgade - er opført 1898-1901 ved arkitekt Martin Borch. Stilformerne er meget bevidst hentet fra den hjemlige, senromanske teglstensarkitektur.

Aalholm Kirke er en nøgtern bygning af gule mursten i moderne, men ikke utraditionelle former. Den er bygget i 1938-39 som distriktskirke og blev sognekirke i 1941. Tegningerne skyldes arkitekterne Adam Møller og J. Bruus-Jensen. Hovedindgangen er gennem tårnet fra syd under et stort, muret reliefkors, og et tilsvarende pryder kortavlen.

Frederiksholm Kirke er rejst i to omgange - 1927 og 1952 - af arkitekterne Adam Møller og H.P. Gyllembourg Kock. Det er en nøgtern bygning af røde mursten med glatte gavle og almindelige, rektangulære vinduer. Ved skibets sydside står det høje tårn med glatte gavle for det tværvendte sadeltag og smalle glamhuller, tre til hver side.

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Benny Hansen - Hasle…'s groups